Peek kunststof

Peek kunststof kan door de experts van Hemimex volledig naar wens worden gelevert. Wij bieden u hieromtrent vele interessante mogelijkheden.

Polyetheretherketon (Peek)
Peek kunststof is een hoogwaardige technische kunststof die goed bestand is tegen de meest uiteenlopende kritische bedrijfsomstandigheden. De kunststof is moeilijk brandbaar en veroorzaakt weinig giftige verbrandingsgassen en rookontwikkeling. Het materiaal wordt veel toegepast als bekleding- en isolatiemateriaal voor kabels waar strenge eisen aan werden gesteld. Tegenwoordig doet zich een trend voor waarbij peek kunststof steeds vaker in elektrische apparatuur, de chemische industrie en mechanisch belaste delen wordt verwerkt.

Over Hemimex
In Hemimex vindt u een zeer breed gespecialiseerde gieterij. Met meer dan 100 jaar gieterijervaring hebben wij al veel gewerkt met materialen zoals peek kunststof. Hierdoor vindt u in ons behalve een specialist door kennis, ook een ervaringsdeskundige.

Contact opnemen
Voor meer informatie over de mogelijkheden van peek kunststof vult u het contactformulier in. Er zal vervolgens zo spoedig mogelijk worden gereageerd. Wij horen graag van u.