Polyethyleentereftalaat (PETP)

Voor PETP productie bent u bij Hemimex gegarandeerd aan het juiste adres. Wij verwerken PETP altijd op de juiste manier.

Technische kunststof
PETP is een technische kunststof die uitermate geschikt is voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Het materiaal is zeer hard en kan een uiterst hoge vlaktedruk weerstaan. Het wordt onder andere toegepast in tandwielen en omdat PETP zeer maatvast en slijtvast is en een hoge hardheid en stijfheid heeft, is het zeer geschikt voor precisiewerk. Ook bieden wij compleet bewerkte producten, waarbij gebruik is gemaakt van zeer gespecialiseerde bewerkingen.

Uw specialist
Door de jaren heen hebben wij zeer veel ervaring opgedaan in het werken met PETP. Hierdoor hebben wij personeel rondlopen dat inmiddels expert is geworden op het gebied van PETP verwerking. Wij kunnen u dus een zeer specialistische en betrouwbare service bieden.

Contactformulier invullen
Voor meer informatie over het gebruik van PETP kunt u het contactformulier invullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk door één van onze medewerkers worden gereageerd.