Hmpe 500: betere slijt- en slagvastheid

Wanneer u zoekt naar een kunststof die vooral bij lagere temperatuur tegen een stootje kan, dan vindt u in Hmpe 500 zeker wat u zoekt. Hemimex levert Hmpe 500 in zowel rondstaf, als plaat en kan tevens geheel bewerkte producten leveren.

Enkele eigenschappen
Hmpe 500 is een hoogmoleculair polyetheen dat veelal gebruikt wordt in de chemische en levensmiddelen industrie, maar ook zeer geschikt is voor apparatenbouw en in de koeltechniek. Het kunststof Hmpe 500 heeft een moleculair gewicht dat hoger is dan van standaard polyetheen. Hierdoor kent het een hogere slijtvastheid en een hogere slagvastheid. Hmpe 500 is bij Hemimex als plaat of rondstaf verkrijgbaar, waarbij platstaf en vierkantstaf uit plaat gezaagd worden.

Uw specialist
Hemimex beschikt over vele jaren ervaring en vele zeer deskundige medewerkers. We beschikken over een breed netwerk van producenten, waardoor we u ook compleet bewerkte Hmpe 500 producten kunnen leveren.

Contact
Wilt u meer weten over Hmpe 500 of over de mogelijkheden bij Hemimex? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.