Aluminiumbrons CW307G

Hemimex is gespecialiseerd in verschillende soorten aluminiumbrons, zoals CW307G. Wij bieden u zeer veel mogelijkheden en leveren uw CW307G snel en de juiste specificaties.

Echte experts
Hemimex beschikt over een eigen gieterij waarin wij in staat zijn aluminiumbrons te gieten. Aan het hoofd van de ontwikkelingsafdeling in deze gieterij staat een afgestudeerde metallurg die een echte expert is op het gebied van koperlegeringen en aluminiumbrons. Al uw technische vraagstukken betreffende bijvoorbeeld CW307G, lost hij voor u op. Doordat wij het proces van aluminiumbrons gieten al lang uitvoeren en beschikken over zeer deskundig personeel, zijn de mogelijkheden wat betreft CW307G zeer uitgebreid. Omdat we alles in eigen handen hebben kunnen we snel leveren en altijd adequaat reageren.

Mogelijkheden
Wat betreft CW307G producten heeft u bij Hemimex een uitgebreide keus. U kunt bij ons terecht voor:

  • Staven
  • Bussen

Stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en met hoge mechanische waarden.

Contact opnemen
Wenst u meer te weten over de verschillende mogelijkheden van CW307G of een van onze andere aluminiumbrons producten? Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Geen enkel CW307G probleem is te groot voor ons!